A Fontanus Központ Bemutatása – 5. nekifutás

Ez egy cikksorozat, aminek során igyekszem bemutatni a Fontanus Központ tevékenységeit, és figyelem, hogy abból mi működik, és mi nem. Ha szeretnéd a kezdetektől végigkövetni ezt a játékot, az indító cikket itt találod.

Az agy egy mozgásszerv – ismét

Miután az előző bemutatkozásban láttam még potenciált, ezért azt vittem tovább. A megfigyelésem az volt, hogy az átadott információ felkeltette a többiek érdeklődését, de nem tudtak vele még mit kezdeni. Ezért úgy döntöttem, hogy segédkérdésekkel, mondatokkal segítek elindulni nekik a témában.

Az előző alkalommal eképp kezdtem a bemutatkozást:

Nagy Viktor vagyok, a Fontanus Tudományos Módszertani Kutatóközpont képviseletében. Van egy kérdésem felétek: belegondoltatok-e már abba, hogy milyen következményekkel jár, hogy az agy egy mozgásszerv? Mi ebbe nem csak belegondoltunk, hanem erre építve több megoldást, mozgásformát is kidolgoztunk.

Most ezt a következőre módosítottam:

Nagy Viktor vagyok, a Fontanus Tudományos Módszertani Kutatóközpont képviseletében. Van egy kérdésem felétek: belegondoltatok-e már abba, hogy milyen következményekkel jár, hogy az agy egy mozgásszerv? Ha ezt tudjuk, akkor miként fejleszthetjük az intelligenciát? Hogyan fejleszthetjük magunkat vagy a munkatársainkat? Mi ebbe nem csak belegondoltunk, hanem erre építve több megoldást, mozgásformát is kidolgoztunk.

Ez a bemutatkozás láthatóan többeket is megragadott. Úgy tűnik, hogy egy kicsit kifejtve a kezdő mondatot már többen is el tudták azt helyezni az életükben, és elkezdtek érdeklődni.

A következő hetekben az ismétlés oltárán áldozok majd. Alapvetően maradok ennél a bemutatkozásnál, és megnézem, hogy annak milyen következménye lesz, hogy nagyjából ugyanaz a közeg többször is hallja.

Továbbra is sport- és életmódbloggereket keresek. Ha lenne kedved bemutatni a Balance-t, akkor jelentkezz nálam, és örömmel intézek neked néhány ingyenes alkalmat néhány őszinte cikkért cserébe.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *